Trias: “Barcelona fa una aposta doble per afavorir la creació d’ocupació amb el món empresarial i fer que les persones amb més dificultats tirin endavant” : Servei de Premsa

Trias: “Barcelona fa una aposta doble per afavorir la creació d’ocupació amb el món empresarial i fer que les persones amb més dificultats tirin endavant”

17/10/2013

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha participat aquest dijous en el lliurament de les Medalles d’Honor de Foment del Treball i dels Premis Carles Ferrer Salat 2013, celebrat a la seu d’aquesta institució. Entre els assistents a l’esdeveniment, també hi figuren la vicepresidenta del Govern de l’Estat, Soraya Sáenz de Santamaría; el conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, Felip Puig; la delegada del Govern a Barcelona, María de los Llanos de Luna, i el president de la CEOE, Juan Rosell, entre d’altres.

Lliurament des Premis Carles Ferrer Salat

Després de felicitar els guardonats, durant la seva intervenció l’alcalde ha assegurat que la capital catalana és competitiva i solvent i es reafirma com una ciutat de cultura, coneixement, creativitat, innovació i benestar. Davant un gran nombre d’empresaris, ha ressaltat que “Barcelona fa una aposta doble per afavorir la creació d’ocupació amb el món empresarial i fer que les persones amb més dificultats tirin endavant”. A més, ha assenyalat que “per aconseguir una ciutat amb cohesió social cal generar llocs de treball i garantir l’habitatge digne” a tots els ciutadans.

Trias ha subratllat que l’única manera de lluitar contra la pobresa és que l’administració pública sigui solvent i capaç de generar llocs de treball, i això “només es pot fer a través de les empreses, que també formen part del tercer sector”. En aquest sentit, ha apuntat que cal “defensar el teixit empresarial que lluita dia a dia”, i per això és imprescindible “posar les coses fàcils i les condicions que permetin que els empresaris se’n surtin”.

Davant una crisi econòmica, política, institucional i de model d’estat, Trias ha manifestat que l’Ajuntament “lluitarà perquè Barcelona i Catalunya vagin endavant” i seguirà treballant per ajudar el teixit productiu de la ciutat i del país pugui contribuir a reactivar l’economia i millorar la qualitat de vida dels ciutadans.Compartiu aquest contingut