Sònia Recasens participa en l’acte Biz Community 2014 : Servei de Premsa

Sònia Recasens participa en l’acte Biz Community 2014

25/11/2013



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 26 de novembre, a les 17:30 hores (Antiga Fàbrica Damm. c/Rosselló, 515), la tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens, participarà en l’acte Biz Community 2014, la trobada d’entitats i institucions implicades en el saló sobre emprenedoria Biz Barcelona.

La Biz Community compta amb institucions públiques, associacions empresarials, entitats financeres, universitats, parcs científics i tecnològics i entitats privades del món empresarial i emprenedor. L’objectiu de l’acte és transmetre la importància estratègica de Biz Barcelona com a palanca d’acceleració de negocis pel territori, i fer un reconeixement a les entitats per a la seva tasca essencial en l’organització del saló i, en conseqüència, d’impuls a les pimes i a la creació de negocis.

A més de la tinenta d’alcalde, hi participaran el director de Biz Barcelona, Aleix Planas; el director general de Fira de Barcelona i de la Fundació Barcelona Mobile World Capital, Agustí Cordón, i el director general de Damm, Enric Crous.





Paraules clau

Biz Community/ emprenedoria/ mobile world capital/