L’alcalde Xavier Trias dóna la benvinguda als membres de la Fundació Barcelona Mobile World Capital i del comitè executiu de la GSMA : Servei de Premsa

L’alcalde Xavier Trias dóna la benvinguda als membres de la Fundació Barcelona Mobile World Capital i del comitè executiu de la GSMA

21/02/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Diumenge 23 de febrer, a les 19:00 hores, Xavier Trias, alcalde de Barcelona i president de la Barcelona Mobile World Capital dóna la benvinguda als membres de la Fundació Mobile World Capital i del comitè executiu  de la GSMA amb motiu de la celebració del Mobile World  Congress la propera setmana a Barcelona. La ciutat ofereix un sopar de benvinguda al Palauet Albéniz que estarà presidit per Felip de Borbó, príncep d’ Astúries, Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya, José Manuel Soria, ministre d’Indústria, Energia i Turisme i Anne Bouverot, directora general de GSMA, entre d’altres personalitats. Al sopar assistiran els principals consellers delegats de les empreses més importants del món en el sector de les comunicacions mòbils.

Barcelona com a Capital Mundial del Mòbil està preparada per acollir una nova edició del Mobile World Congress i ser durant aquests dies un laboratori i un aparador mundial de les tecnologies mòbils. El MWC 2014 se celebra del dilluns 24 al  dijous 27 de febrer al recinte firal de Gran Via.

Donades les restriccions d’espai, les imatges de l’arribada dels convidats a la recepció i dels discursos institucionals les serviran en règim de pool Televisió de Catalunya i Televisió Espanyola. Els mitjans interessats en la recepció de les imatges hauran de contactar prèviament amb els serveis de producció de TVE i TV3.

L’agència EFE distribuirà les fotografies de l’acte. El Servei de Premsa de l’Ajuntament de Barcelona també difondrà les fotografies.





Paraules clau

mobile world capital/