L’alcalde Xavier Trias visita a diferents empreses del Mobile World Congress : Servei de Premsa

L’alcalde Xavier Trias visita a diferents empreses del Mobile World Congress

25/02/2014



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 26 de febrer, a les 11:00 hores, Xavier Trias, alcalde de Barcelona i president de la Barcelona Mobile World Capital visitarà i mantindrà contactes amb diferents empreses participants al Mobile World Congress 2014 que té lloc aquests dies al recinte firal de Gran Via.

L’alcalde de Barcelona es reunirà amb directius de les grans empreses multinacionals presents en la Mobole World Congress com HUAWEI, SONY, QUALCOMM, VODAFONE, ORANGE, SAMSUNG i ERICSSON, entre d’altres empreses.

L’alcalde estarà acompanyat per Sònia Recasens, segona tinent d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, per Agustí Cordón, vicepresident de la Mobile World Capital i Òscar Pallarols, director dels Centres de Competència de la Mobile World Capital.

El Mobile World Congress 2014 se celebra del dilluns 24 al dijous 27 de febrer al recinte firal de Gran Via. El Congrés Mundial dels Mòbils espera una participació de 75.000 assistents de 200 països diferents, amb 1.800 expositors de les grans empreses del sector de la tecnologia mòbil i es preveu que tingui un impacte econòmic de 356 milions d’euros.





Paraules clau

empresa/ mobile world capital/ Xavier Trias/