Joan Puigdollers lliura els diplomes de l’activitat Fem Matemàtiques : Servei de Premsa

Joan Puigdollers lliura els diplomes de l’activitat Fem Matemàtiques

26/03/2014

Dijous 27 de març, a les 17:30 hores, el regidor de Sarrià-Sant Gervasi, Joan Puigdollers, assisteix al lliurament dels diplomes a l’alumnat participant en l’activitat Fem Matemàtiques, en el marc del projecte de foment de les vocacions científiques del districte (saló de plens, Seu del Districte).

Aquesta activitat té la finalitat de contribuir a desenvolupar la competència matemàtica en tot l’alumnat de sisè de primària i primer i segon d’ESO. Es treballa per potenciar el raonament matemàtic a través de la resolució de problemes; fomentar la capacitat de comunicació i argumentació matemàtica presentant activitats per resoldre en equip i exigint l’elaboració d’informes detallats; ajudar els nois i noies a adquirir seguretat i confiança en les seves capacitats per fer matemàtiques presentant-los activitats motivadores i que suposin un repte per a ells i elles; i mostrar als professors i professores activitats lligades a l’entorn i problemes adequats per a treballar estratègies i desenvolupar actituds positives envers d’aquesta disciplina.

S’organitza en forma de concurs i tots els alumnes participants reben un diploma. En aquesta ocasió en rebran els alumnes que han participat dels centres Escola Tàber, Institut Menéndez y Pelayo, Institut Montserrat, Escola Sant Ignasi-Jesuïtes de Sarrià, Col·legi Madres Concepcionistas, Escola la Salle Bonanova, Escola Nausica, Escola Santa Dorotea, Escola Pia-Sarrià, Escola Betània Patmos, Oak House School i Escola Projecte.Compartiu aquest contingut