L’alcalde Trias destaca que les empreses són clau per a l’activació econòmica i generar benestar social : Servei de Premsa

L’alcalde Trias destaca que les empreses són clau per a l’activació econòmica i generar benestar social

23/10/2014



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha presidit aquest dijous la inauguració oficial de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa, l’espai referent d’interlocució amb les empreses de la ciutat, el talent estranger interessat en generar una activitat econòmica i instal·lar-se a la capital catalana i aquells projectes empresarials en vies ja de constitució. A l’acte també hi han intervingut la tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació, Sònia Recasens; el secretari general d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Xavier Gibert, i el president de la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona, Miquel Valls.

 

L’alcalde de Barcelona ha remarcat que “sense empreses no es genera activitat econòmica i no hi ha benestar social. El benestar social es genera perquè hi ha activitat econòmica i empreses, en ocasions molt petites, d’altres molt innovadores, algunes ja existents i amb una llarga tradició”.

L’alcalde Trias ha declarat: “La nostra obsessió en entrar a l’Alcaldia era crear llocs de treball, habitatge i donar resposta a la gent que té dificultats econòmiques. Per això vam crear la Taula Barcelona Creixement, per tirar iniciatives endavant que ajudessin a sortir de la crisi. Una era aquesta”. I ha reblat: “Barcelona ha de ser proactiva i hem de ser capaços de trobar eines per fer que les coses vagin endavant”.

L’OAE és una aposta municipal pionera amb vocació de servei a les empreses que oferirà informació, acompanyament i assessorament de valor afegit per donar resposta a les necessitats de les empreses i integrar en un mateix espai físic tots els serveis de suport i tràmits municipals. S’ubica al Barcelona Growth Centre, l’edifici icònic del creixement econòmic que aglutina entitats públiques i privades amb l’objectiu comú de generar les condicions idònies per generar activitat econòmica i ocupació a la ciutat.

Per la seva banda, la tinenta d’alcalde Sònia Recasens ha destacat que “aquest és un projecte de ciutat que neix quan l’alcalde ens expressa, en prendre possessió ara fa més de tres anys, les seves grans prioritats: els serveis a les persones i el creixement econòmic com a generador d’ocupació”. I ha afegit: “L’OAE permetrà que Barcelona competeixi al món com una ciutat que genera oportunitats, on les empreses neixen, creixen i s’hi fan grans tot creant ocupació”.

 

Document relacionat

Dossier de premsa: Barcelona obre les portes de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa





Paraules clau

Alcalde Trias/ creixement/ empresa/