Comencen les obres del nou poliesportiu del carrer Energia, al barri de la Marina del Port de Sants-Montjuïc : Servei de Premsa

Comencen les obres del nou poliesportiu del carrer Energia, al barri de la Marina del Port de Sants-Montjuïc

30/06/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Barcelona ha iniciat les obres d’un nou equipament esportiu al barri de la Marina del Port, al districte de Sants-Montjuïc. Es tracta del poliesportiu del carrer Energia, 21-35, que estarà equipat amb pistes esportives cobertes, grades per als espectadors, vestidors i altres serveis associats.

L’equipament es construeix en uns terrenys que tenen una superfície de 2.500 m2, terreny que està situat entre els carrers de l’Energia, del Bronze i del Coure. Al centre esportiu de fet, està previst que s’hi accedeixi pel carrer del Coure.

El projecte preveu construir un pavelló cobert poliesportiu, per a la pràctica de diferents modalitats esportives, amb dimensions suficients com per dividir l’espai per a la pràctica esportiva en tres pistes diferents. Per tant, des del punt de vista funcional, es tracta d’un pavelló triple poliesportiu (PAV-3). Aquest espai preveu una capacitat per a 105 persones a l’espai esportiu, 120 persones als vestidors, i 300 persones a la graderia. Es preveu també dotar-lo d’un espai per a cafeteria i d’un pati, així com d’una zona de vestíbul, espais per a l’administració i per al magatzematge del material esportiu, infermeria i instal·lacions tècniques necessàries.
El projecte dotat econòmicament amb un pressupost de 4 milions d’euros té una durada prevista d’execució d’uns 18 mesos.

El projecte s’ha redactat amb la previsió d’una possible ampliació futura, per tant l’obra preveu la possibilitat d’incorporar en el futur instal·lacions aquàtiques, i un centre de fitness, per tal de poder transformar-lo així en un centre esportiu municipal.

 

Trasllat de les pistes de petanca

Les obres del nou poliesportiu no comporten cap afectació pel que fa al trànsit de vehicles ni al pas de les persones. Això no obstant, si que impliquen la modificació d’unes pistes de petanca situades a la zona a on ara s’executarà l’obra, a la cantonada del carrer del Coure amb el carrer del Bronze. Per aquest motiu, la primera de les actuacions que es porten a terme en el marc de les obres de construcció és el trasllat de les pistes de petanca a un espai proper per tal que puguin continuar amb l’activitat habitual. En concret les pistes quedaran situades al carrer Energia a tocar del terreny on es construeix el nou poliesportiu.





Paraules clau

Sants-Montjuic/