Barcelona acull la primera trobada municipalista de ciutats que aposten per un canvi en les polítiques públiques : Servei de Premsa

Barcelona acull la primera trobada municipalista de ciutats que aposten per un canvi en les polítiques públiques

03/09/2015



Temps estimat de lectura: 1 minut

Barcelona acollirà entre divendres i dissabte la primera trobada municipalista de ciutats que han apostat per liderar un canvi de polítiques per millorar la qualitat de vida de la ciutadania i combatre la pobresa i les desigualtats, apostant per una administració més transparent i amb participació ciutadana i per un model econòmicament, social i ambiental sostenible. L’alcaldessa Ada Colau rebrà divendres a les 16:30 hores a l’Ajuntament les alcaldesses i alcaldes de Madrid, Manuela Carmena; Badalona, Dolors Sabater; Saragossa, Pedro Santiesteve; A Corunya, Xulio Ferreiro; Santiago de Compostela, Martiño Noriega; Iruña, Joseba Asiron; i Cadis, José María González.

Els alcaldes arribaran la capital catalana acompanyats dels seus equips, que al llarg de divendres i dissabte participaran ens taules de treball internes que tindran lloc a l’Ajuntament de Barcelona i que serviran per analitzar problemàtiques comunes, així com també mecanismes de coordinació i comunicació per compartir solucions. En els grups de treball també hi participaran representants de l’Ajuntament de València.

En el marc d’aquesta trobada municipalista també s’aprofitarà per posarà sobre la taula l’interès expressat pels municipis per adherir-se a la xarxa de ciutats refugi que vol impulsar l’Ajuntament de Barcelona.





Paraules clau

canvi/ municipalisme/ Polítiques Públiques/