Mercat de Mercats celebra la seva sisena edició, amb Perú com a país convidat : Servei de Premsa

Mercat de Mercats celebra la seva sisena edició, amb Perú com a país convidat

21/10/2015



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’edició de Mercat de Mercats 2015 posa en valor l’oferta cosmopolita de Barcelona i els seus mercats, creuant els productes i sabors de la Mediterrània amb els d’altres cultures i d’altres continents, que també són presents en el nostre país.

Del 23 al 25 d’octubre, Mercats de Mercat reunirà 23 parades de mercats de tot Barcelona, 20 productors de proximitat i qualitat, 10 cellers de vins i caves de Catalunya, 14 bars i restaurants de mercat i de la ciutat, 20 xefs a l’aula gastronòmica 14 més a la zona de tapes i 12 estrelles Michelin, a la plaça de la Catedral de Barcelona. A la fira d’enguany hi participen parades dels mercats de La Boqueria, Santa Caterina, Felip II, Lesseps, La Llibertat i de Galvany.

En aquesta edició s’estrena la iniciativa “País convidat” amb el cuiner peruà Gastón Acurio i la seva “Pandilla de la leche de tigre”, que participaran en directe tant a l’estand del Perú com a l’Aula Gastronòmica. També són novetat el “Producte estrella” i els “Artistes de Mercat”, o la zona de degustació Europa-Amèrica, que se sumen al programa d’activitats de l’Aula Gastronòmica i l’Aula de Tast, amb cuiners, ponents, professionals i experts de primera categoria.

Mercat de Mercats és una festa gastronòmica que trasllada el millor dels mercats de la ciutat al carrer per reivindicar la qualitat dels seus productes. Està organitzat per l’Institut Municipal de Mercats de l’Ajuntament de Barcelona, i en la darrera edició va reunir més de 265.000 visitants.

 

Més informació i programa: www.barcelona.cat/somdemercat

 

 

Podeu descarregar el dossier de Mercat de Mercats aquí





Paraules clau

comerç/ mercat/ mercat de mercats/ mercats/