El millor tennis es cita a partir de dissabte al 64è Barcelona Open Banc Sabadell : Servei de Premsa

El millor tennis es cita a partir de dissabte al 64è Barcelona Open Banc Sabadell

15/04/2016



Temps estimat de lectura: 3 minuts

 

El millor tennis internacional es donarà cita a partir de demà 16 d’abril a la 64ena edició del Barcelona Open Banc Sabadell- Trofeu Conde de Godó, al Reial Club de Tennis Barcelona 1899. L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports, ha organitzat un ampli ventall d’activitats i presentacions en els seus dos estands municipals.

La comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza, assistirà dissabte dia 16 d’abril a les 12 hores al sorteig oficial del quadre de joc del Barcelona Open Banc Sabadell – 64è Trofeu Conde de Godó al Reial Club de Tennis Barcelona, quan es coneixerà l’ordre de participació dels tennistes en les diferents eliminatòries. Dissabte 16 i diumenge 17 es jugarà la fase prèvia, mentre que les eliminatòries començaran dilluns 18 d’abril.

 

Entrades per als centres educatius

L’Ajuntament de Barcelona ha distribuït 1.200 entrades entre centres educatius per tal d’afavorir que els infants i joves puguin assistir al trofeu i fomentar així l’afició per la pràctica del tennis entre la població escolar.

Aquesta acció es suma al programa “La Laia juga a tennis”, amb que es promociona la pràctica del tennis a les escoles des de les primeres edats i amb el que unes 20 escoles de la ciutat han introduït al seu currículum el tennis a 2n d’Educació Primària.

 

Difusió dels projectes solidaris “Córrer per compromís”

D’altra banda, l’Institut Barcelona Esports ha cedit l’stand municipal ubicat al Fan Boulevard a les entitats que han rebut el reconeixement del Premi Córrer per Compromís creat al setembre de 2015. Les entitats presentaran els projectes amb els que van guanyar el guardó al llarg de tot el dia.

Des de l’edició del 2015, l’Ajuntament de Barcelona ha intensificat el caràcter més solidari dels esdeveniments esportius creant un nou guardó amb el lema “Córrer per compromís” a partir de les aportacions solidàries que els corredors fan a la Cursa de la Mercè. La intenció, que la ciutadania es comprometi amb entitats solidàries de la ciutat, algunes d’elles específicament vinculades a millorar la qualitat de vida de les persones a través de l’esport.

S’hi van presentar 39 projectes i el jurat en va reconèixer vuit, que van rebre els 70.000 euros procedents de les inscripcions solidàries a la Cursa de la Mercè 2015. El jurat de l’Institut Barcelona Esport va guardonar les entitats Associació Aprenem Barcelona, Fundació Privada Catalana Comtal, Associació Sport to Live, l’Associació de Lleure i Esport Comkeden, l’Associació Esportiva Babar, la Fundació Comparte, l’Associació Centre Obert Heura Gràcia i el Casal dels Infants.

Entre el dies 19 i el 24 d’abril, l’stand de l’Ajuntament al Barcelona Open Banc Sabadell situat al Fan Boulevard acollirà la presentació de cada un d’aquests projectes, cada dia a les 10h. del matí.

 

 

Programació d’activitats a l’stand de l’Ajuntament de Barcelona

L’stand municipal de l’Institut Barcelona Esports al Village del Barcelona Open Banc Sabadell – 64è Trofeu Conde de Godó oferirà una àmplia programació de debats, tallers i activitats en què es repassaran alguns dels principals eixos en què treballa l’Ajuntament de Barcelona en matèria esportiva. Amb la convicció que en un trofeu amb la repercussió que té aquest és important tenir un espai per tractar i debatre com ha de ser el futur esportiu de la nostra ciutat.

Desenes d’entitats esportives de Barcelona tractaran sobre el foment de l’esport femení, la potencialitat de l’esport per a la cohesió social, l’acollida dels grans esdeveniments internacionals amb uns criteris que s’adiguin realment al que la ciutat necessita, el foment de grans esdeveniments esportius populars, el funcionament de l’Oficines d’Atenció als Clubs Esportius, o els XVII Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

 

El calendari i els horaris de cada un dels dies són els que es detallen al document adjunt.





Paraules clau

esports/