El Rally No Limits Motor Tour, la 8a Triatló Indoor Solidària, i el Barcelona Polo Challenge centren l’agenda esportiva del cap de setmana : Servei de Premsa

El Rally No Limits Motor Tour, la 8a Triatló Indoor Solidària, i el Barcelona Polo Challenge centren l’agenda esportiva del cap de setmana

29/04/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El Rally No Limits Motor Tour, la 8a Triatló Indoor Solidària, i el Barcelona Polo Challenge centren l’agenda esportiva per a aquest cap de setmana, en què també se celebren diverses activitats finals del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona.

El dissabte dia 30 d’abril, el Moll de la Marina serà l’escenari de la sortida del 3r Rally No Limits Motor Tour. El primer vehicle sortirà a les 16h. Es tracta d’una prova d’Orientació i Estratègia sense barreres, oberta a tothom i dissenyada per a persones amb diversitat funcional que condueixin cotxe o vehicle sense carnet; i per a conductors de vehicles ecològics.

El mateix dissabte se celebrarà la 8a Triatló Indoor Solidària al Complex Esportiu Municipal Can Ricart entre les 9h i les 14h. El triatló està dissenyat perquè el puguin fer esportistes no professionals, adaptant-se a la condició física de cadascú. Els diners recaptats aniran destinats a la entitat AEIR Raval, que treballa per a la inclusió i la igualtat d’oportunitats d’infants, joves i famílies del Raval.

Pel que fa a l’esport escolar, dissabte tindrà lloc la II Fase gimnàstica estètica de grup al CEM La Mar Bella a partir de les 8h del matí. Més de 400 nenes i joves de totes les categories escolars hi participaran. També dissabte el CEM La Mar Bella acollirà la 3a ronda i la final de judo escolar, amb centenars de participants de les categories de minis, benjamins, alevins i infantils.

I a la piscina Sant Jordi, se celebraran les rutines lliures de natació sincronitzada escolar dissabte entre les 16h i les 19.30h. amb més de 300 nedadores participants d’Educació Secundària.

Finalment, i al llarg de tot el cap de setmana, el Reial Club de Polo de Barcelona acollirà el 48è Torneig Internacional de Polo- Barcelona Polo Challenge del qual ja es van disputar les primeres eliminatòries el cap de setmana del 23 i 24 d’abril. La final serà el dia 1 de maig a les 14.30h.





Paraules clau

esports/