Comença la remodelació del carrer de l’Olivera, a Sants-Montjuïc : Servei de Premsa

Comença la remodelació del carrer de l’Olivera, a Sants-Montjuïc

16/07/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

 

L’Ajuntament de Barcelona ha iniciat les obres de reurbanització del carrer de l’Olivera en el tram entre els carrers de Lleida i de la Concòrdia, al districte de Sants-Montjuïc. La remodelació d’aquest vial permetrà pacificar-hi el trànsit, donar prioritat als vianants, augmentar-ne l’accessibilitat i el confort dels veïns i millorar la qualitat de l’espai públic.

La intervenció, que està previst que acabi el mes de maig vinent, està dotada amb un pressupost de licitació d’1.497.614,79 euros (IVA inclòs). Comprèn una superfície total de 5.661 m2 que inclou les dues zones del tram comprès entre els carrers de Lleida i de la Concòrdia del carrer de l’Olivera que queden a banda i banda de la plaça de Santa Madrona.

El projecte preveu una secció amb voreres asimètriques d’1,8 metres d’amplada al sud i de 2,8 metres al nord, amb una calçada de 5,4 metres que tindrà un sol carril de circulació i una franja d’estacionament en línia.

A més, es renovarà el paviment del carrer i s’adaptarà i es reforçarà la xarxa de drenatge i clavegueram. També s’hi implantarà enllumenat urbà amb leds i es plantarà arbrat nou a la vorera del nord ―de port petit al llarg de la vorera i de port més gran a les cantonades. Així mateix, s’hi instal•larà mobiliari urbà nou i s’aprofitarà l’avinentesa per soterrar les línies de serveis aèries.





Paraules clau

Sants-Montjuic/