Gerardo Pisarello i Gala Pin presenten el Pla de Desenvolupament Econòmic de Ciutat Vella : Servei de Premsa

Gerardo Pisarello i Gala Pin presenten el Pla de Desenvolupament Econòmic de Ciutat Vella

22/07/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 25 de juliol, a les 09:30 hores, (districte Ciutat Vella, Plaça Bonsuccés, 3, 3a planta), el primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello, i la regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, presenten el Pla de Desenvolupament Econòmic de Ciutat Vella 2016-2021. Es tracta del full de ruta per a la dinamització i transformació socioeconòmica del districte en els propers cinc anys.

Elaborat a partir de les propostes del Pla d’Actuació de Districte i en diàleg amb el teixit social, comercial i comunitari, aquest pla uneix els recursos de l’Ajuntament, l’agència de desenvolupament econòmic de Barcelona (Barcelona Activa) i les entitats i agents econòmics del territori i proposa un seguit de mesures per fer possible aquest horitzó econòmic.

NOTA ALS MITJANS:

Al finalitzar la roda de premsa, a partir de les 10:30 hores, (carrer Tàpies 6), els mitjans gràfics interessats podran prendre imatges de dues iniciatives que estan en sintonia o que podran desenvolupar-se amb el Pla.

D’una banda, la Cooperativa Impulsem, d’iniciativa social i sense ànim de lucre que desenvolupa accions de caràcter integrador en l’àmbit educatiu, social i laboral. Totes les sòcies són dones, i a banda de l’àmbit sociolaboral també treballen temes de prevenció del fracàs escolar i altres de caràcter comunitari. Forma part de la Fundació Tot Raval i de la Xarxa Laboral del Raval.

De l’altre podran parlar amb la presidenta de l’Associació de Comerciants de la Rambla del Raval, Jordina Sangra, restauradora del Raval, i persona implicada en diversos projectes de dinamització socials i comunitaris.





Paraules clau

Ciutat Vella/ desenvolupament econòmic/