Mercè 2016. Acreditació per a mitjans de comunicació per accedir a l’Ajuntament de Barcelona : Servei de Premsa

Mercè 2016. Acreditació per a mitjans de comunicació per accedir a l’Ajuntament de Barcelona

19/09/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Els professionals dels mitjans de comunicació que disposen d’acreditació de premsa de l’Ajuntament podran accedir a l’edifici de l’Ajuntament sense necessitat d’acreditar-se prèviament per la cobertura informativa del Pregó de la Mercè 2016, el dijous, 22 de setembre. Els professionals que no disposin d’aquesta acreditació de premsa podran fer-ho directament a la recepció de l’edifici Novíssim, on se’ls facilitarà l’acreditació corresponent al Pregó d’enguany.

Pel que fa al dia de la Mercè 24 de setembre i diumenge 25 de setembre, els periodistes que tinguin acreditació de premsa de l’Ajuntament podran entrar per l’accés que ja es comunicarà en les corresponents convocatòries, la resta de professionals que no tinguin aquesta acreditació hauran d’omplir el següent formulari per tal d’acreditar-se.

Pel que fa a la reserva d’estacionament a la plaça de Sant Miquel, només es deixarà accedir i aparcar a les unitats mòbils i altres vehicles que necessitin connectar amb el satèl·lit.

Els mitjans que necessitin estacionar unitats mòbils o enllaços a la plaça de Sant Miquel, tant el dia del Pregó com els dies 24 i 25, s’han de posar en contacte amb Mercè Garcia (mgarciap@bcn.cat).

 





Paraules clau

Mercè/ mercè 2016/