Signaturit, instal·lada al viver de Barcelona Activa, guanya el premi EmprenedorXXI a Catalunya : Servei de Premsa

Signaturit, instal·lada al viver de Barcelona Activa, guanya el premi EmprenedorXXI a Catalunya

18/10/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

L’empresa, que ofereix un servei de signatura electrònica, es va crear fa 3 anys i ja compta amb clients en més de 40 països

El premi consisteix en una dotació en metàl·lic de 5.000 euros i una beca per participar a un curs intensiu de creixement empresarial a la Universitat de Cambridge

Es tracta d’una iniciativa de “la Caixa”, que a Catalunya compta amb el suport de Barcelona Activa, per identificar els projectes més innovadors i amb major potencial per créixer

 

 

Signaturit, instal·lada a la Incubadora de Glòries de Barcelona Activa, ha guanyat el premi EmprenedorXXI a Catalunya, que s’ha lliurat aquest matí. És la primera plataforma que permet enviar, signar i gestionar, a través del correu electrònic, tots els documents de manera segura i amb plana validesa legal.

Barcelona, incubadora de projectes innovadors

Així, ofereix una solució de signatura electrònica sense necessitat d’accedir a plataformes externes ni descarregar-se cap aplicació. A més, es tracta d’un servei que permet estalviar temps i costos al gestionar de manera digital la documentació. El principal segment de mercat són, sobretot, el sector immobiliari, d’assegurances, serveis financers, salut o recursos humans, entre d’altres.

Es va crear l’any 2013 i, actualment, compta ja amb clients a més de 40 països d’arreu del món, com ara Prisa, el grup Mediapro, Vocento o el FC Barcelona. L’empresa té la seu a Barcelona i compta amb una oficina comercial a la ciutat d’Amsterdam (Holanda).

 

Impulsar el creixement empresarial

El premi EmprenedorXXI està impulsat per “la Caixa”, a través de Caixa Capital Risc, conjuntament amb el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, a través d’ENISA (Empresa Nacional d’Innovació), amb l’objectiu d’identificar, reconèixer i acompanyar projectes innovadors i amb major potencial de creixement.  En la fase de Catalunya, la iniciativa rep el suport de Barcelona Activa i ACCIÓ.

L’empresa ha rebut un premi en metàl·lic valorat en 5.000 euros i una beca per participar a un curs intensiu de creixement empresarial, Ignite Fast Track, que s’imparteix a la Universitat de Cambridge (Regne Unit).

 





Paraules clau

empresa/ premi EmprenedorXXI a Catalunya/