Cementiris de Barcelona amplia els horaris dels seus recintes funeraris i ofereix més serveis per Tots Sants : Servei de Premsa

Cementiris de Barcelona amplia els horaris dels seus recintes funeraris i ofereix més serveis per Tots Sants

25/10/2016



Temps estimat de lectura: 3 minuts

En el marc de la festivitat de Tots Sants, Cementiris de Barcelona ha organitzat diferents activitats i ha ampliat els seus serveis fins el proper 1 de novembre.

A partir del 29 d’octubre tots els cementiris de la ciutat (Montjuïc, Poblenou, Sant Andreu, Horta, Sant Gervasi, Sarrià, Les Corts, Sants i Collserola) romandran oberts de 8 a 18 hores.

Els cementiris de Poblenou, Les Corts i Sant Andreu oferiran punts de venda floral de flor natural, flor seca i complements per ornamentar les sepultures des del 29 d’octubre fins l’1 de novembre. També hi haurà punts de venda des del 29 d’octubre fins l’1 de novembre al cementiri de Montjuïc i l’1 de novembre al cementiri de Collserola. L’horari serà de 8 a 18 hores.

Durant aquests mateixos dies també es podrà realitzar qualsevol tipus de consulta o tràmit a les administracions dels nou cementiris de la ciutat de 8 a 15 hores. El dia 1 de novembre les oficines romandran obertes de 8 a 18 hores.

Cementiris de Barcelona ha organitzat diferents activitats en el marc de la celebració de Tots Sants com són un recital d’epitafis, concerts de música clàssica i missa commemorativa:

Reforç del servei de transport públic i accessos en cotxe:

L’Ajuntament recomana la utilització del transport públic per desplaçar-se als cementiris de la ciutat

Cementiri de Montjuïc

Accessos en cotxe:

Accés per als vianants:

Accés en transport públic:

Cementiri de Collserola                                                                                                            

Accés en transport públic :

 

 

 





Paraules clau

Tots Sants/