Montserrat Ballarín presenta la primera exposició de fotografies de Mercabarna : Servei de Premsa

Montserrat Ballarín presenta la primera exposició de fotografies de Mercabarna

22/11/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 23 de novembre, a les 12:00 hores, la regidora de Comerç i Mercats  i presidenta de Mercabarna, Montserrat Ballarín, presentarà la primera exposició de fotografies de Mercabarna, que exhibirà els treballs guanyadors i finalistes del concurs ‘Mercabarna Enfoca’ de fotoperiodisme i fotografia documental per a professionals i per a usuaris de la xarxa social Instagram. Acompanyaran la presidenta de Mercabarna el jurat i els guanyadors i finalistes del concurs. L’acte tindrà lloc al Mercat de Sagrada Família (carrer Provença, 480).

Les imatges transmeten l’univers de sensacions de Mercabarna: la duresa del treball nocturn en els mercats de nit i el bon humor amb què els treballadors el realitzen; la brillantor i finor dels peixos; el color i la frescor de les fruites i hortalisses; l’olor de les flors … L’exposició, instal·lada al hall del mercat de la Sagrada Família de Barcelona, compta amb 50 imatges de gran format i té com a objectiu donar a conèixer als ciutadans l’activitat d’un mercat desconegut pel gran públic.

Durant tres mesos, prop d’un centenar de fotògrafs van visitar Mercabarna per conèixer i documentar el dia a dia de la ‘Ciutat que t’alimenta’.





Paraules clau

mercabarna/