El Pla de Barris, plenament en marxa : Servei de Premsa

El Pla de Barris, plenament en marxa

01/12/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

 

El mapa del pla per aquest mandat ja està dibuixat: 16 barris rebran una inversió de 150 milions d’euros en els propers anys per actuar de forma decidida en els àmbits més vulnerables de la ciutat.

Cadascun dels plans tindrà 3 projectes motor i propostes d’actuacions concretes que es defineixen a través d’un innovador treball que ha comptat amb la participació activa i constant del territori.

Trinitat Nova (Nou Barris); Bon Pastor-Baró de Viver (Sant Andreu), i Besòs-Maresme (Sant Martí), ja han iniciat el seu desplegament, amb la posada en marxa d’actuacions vinculades a l’educació, els drets socials, l’activitat econòmic i el medi urbà.

6 Plans de Barri més ja es troben en fase de redacció: Raval Sud i Gòtic Sud (Ciutat Vella); La Marina (Sants-Montjuïc); Sant Genís dels Agudells i La Teixonera (Horta-Guinardó); Zona Nord: Vallbona, Torre Baró i Ciutat Meridiana (Nou Barris); i La Verneda i La Pau (Sant Martí) i Trinitat Vella (Sant Andreu).

En total s’intervindrà de forma integral en una superfície de 16,5 km2, on hi viuen un total de de 220.500 barcelonins i barcelonines.

 

Dossier de premsa: El Pla de Barris, plenament en marxa

Trets principals





Paraules clau

Pla de Barris/