L’Avió del Tibidabo marxa per primera vegada de l’aeroport del Parc : Servei de Premsa

L’Avió del Tibidabo marxa per primera vegada de l’aeroport del Parc

30/01/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 31 de gener, a les 9:00 hores, el tinent d’alcaldia i president de B:SM, Jaume Collboni, assistirà a la retirada de l’avió del Tibidabo per poder procedir als treballs de rehabilitació necessaris. A l’acte també assistirà la directora del Parc d’Atraccions Tibidabo, Rosa Ortiz. Després de recórrer milions de kilòmetres i amb 88 anys d’història, l’Avió del Tibidabo deixa per primer cop l’hangar del Parc d’atraccions. L’emblema del Parc i icona de l’skyline de la muntanya del Tibidabo serà rehabilitat per tornar aquesta temporada amb una cara nova.

Aprofitant que el Parc està tancat i realitzant les tasques de posada a punt per la nova temporada, una grua de grans dimensions despenjarà l’avió per situar-lo al terra i desmuntar-li les ales i els alerons de la cua.

A partir de les 9 hores del matí començaran les principals actuacions per despenjar l’avió i de 10 a 12 hores està previst el desmuntatge de les ales i els alerons de la cua. A partir d’aquest moment es prepararà el trasllat de l’avió fins a les 16 hores, moment en el qual està previst que l’avió marxi del Tibidabo.

L’atracció emblemàtica del Parc serà transportada en un tràiler fins la nau de treball on s’hi faran les rehabilitacions necessàries que contemplen tant aspectes operatius com de imatge i disseny. En concret, està prevista la renovació del fusellatge, la decoració de l’interior, el pintat de l’estructura metàl·lica i tematització del seu entorn per tal que el viatge en aquest avió en transporti al seu passat històric.





Paraules clau

Avió del Tibidabo/ tibidabo/