Jaume Collboni presenta les línies estratègiques en promoció econòmica internacional de Barcelona : Servei de Premsa

Jaume Collboni presenta les línies estratègiques en promoció econòmica internacional de Barcelona

17/02/2017

Dilluns 20 de febrer, a les 09:30 hores (sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, presentarà les línies estratègiques en matèria de promoció econòmica internacional de la ciutat de Barcelona. Acompanyat pel director de Promoció de la Ciutat, Màrius Rubert, Collboni desglossarà el pla de l’acció municipal prevista per impulsar les relacions econòmiques amb l’exterior amb l’objectiu de dinamitzar l’economia local i atraure activitat que generi prosperitat i ocupació de qualitat, en una sessió d’atenció als mitjans de comunicació.

Posteriorment, a les 18:30 hores, el tinent d’alcaldia presentarà la conferència “Barcelona Ciutat Oberta. La promoció econòmica internacional de Barcelona”, al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona, en un acte que obrirà l’escriptor i diplomàtic Carles Casajuana, i comptarà amb la participació del primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello.

 Compartiu aquest contingut