Ada Colau visita el 4YFN, l’esdeveniment d’emprenedors digitals en el marc del Mobile World Congress : Servei de Premsa

Ada Colau visita el 4YFN, l’esdeveniment d’emprenedors digitals en el marc del Mobile World Congress

24/02/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 27 de febrer, a les 16:00 hores, (porta central, Palau número 8, Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, encapçala la visita institucional al 4YFN, l’esdeveniment que organitza la Fundació Mobile World Capital Barcelona amb l’objectiu de potenciar i patrocinar als joves emprenedors. A la visita hi participarà el primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, entre d’altres autoritats.

 

24 empreses a l’estand de Barcelona Activa al 4YFN

El 4 Years From Now (4YFN) és la plataforma de negocis per a la comunitat d’startups tecnològiques que connecta persones emprenedores, inversores i grans empreses. És el quart any que s’organitza i que compta amb la presència de Barcelona Activa.

En aquesta edició, l’estand acollirà 24 startups, el que suposa donar cabuda a més del doble que l’any anterior (10). Es tracta de projectes innovadors i amb potencial de creixement què han comptat amb el suport de Barcelona Activa durant la fase de creació o que estan instal•lats en algun dels espais d’incubació municipals. Enguany, una tercera part de les empreses que s’instal•laran a l’estand de Barcelona Activa tenen projectes d’impacte social. Algunes d’aquestes, formen part dels programes d’acceleració de Ship2B i estan ubicades a l’m-startupbarcelona (MediaTIC).

Aquestes 24 startups van tancar el darrer exercici amb una facturació agregada de 1,7 milions d’euros i generen, en conjunt, més de 120 llocs de feina. A més, la meitat han obert mercat a diferents països d’Europa i de Llatinoamèrica, principalment. Es tracta, sobretot, de projectes de recent creació, doncs, la majoria tenen entre 1 i 3 anys de vida.





Paraules clau

4 Years From Now (4YFN)/ 4YFN/