Ada Colau proposa un Mobile World Congress més obert a la ciutadania en el sopar de benvinguda de l’esdeveniment : Servei de Premsa

Ada Colau proposa un Mobile World Congress més obert a la ciutadania en el sopar de benvinguda de l’esdeveniment

26/02/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Avui diumenge, 26 de febrer, ha tingut lloc al Palau de la Música Catalana el sopar de benvinguda del Mobile World Congress ofert per la Barcelona Mobile Capital i GSM. A l’acte hi han assistit l’alcaldessa de Barcelona i presidenta de la Fundació Barcelona Mobile World Capital, Ada Colau;
S.M. el rei Felip VI; el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont; i el director general de GSM Association, Mats Granryd, entre altres autoritats.

En el decurs de l’acte, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha expressat la seva satisfacció perquè la ciutat aculli el congrés una edició més. Colau ha explicat que Barcelona ha pres mesures importants perquè l’esdeveniment sigui “més obert a la ciutadania i tingui un impacte social i econòmic més gran”. Per l’alcaldessa, les noves tecnologies poden oferir grans oportunitats, però ha alertat també que “hem d’assegurar-nos que s’utilitzen de la manera adequada, per no accentuar les desigualtats ni crear noves fractures socials.”

Posteriorment, Colau ha repassat algunes de les accions que està duent a terme l’Ajuntament de Barcelona per fer que els beneficis d’acollir un congrés tan rellevant com el MWC filtrin cap a la ciutadania, i que permetin “combinar prosperitat i igualtat, desenvolupament i sostenibilitat”. Ada Colau ha parlat de la Mobile Week Barcelona, nova iniciativa que ha tingut lloc aquesta setmana a tots els districtes de la ciutat amb gran èxit de participació, i que, segons l’alcaldessa, “ha servit per debatre sobre reptes, límits i oportunitats de la revolució digital des d’una perspectiva ciutadana. Esperem consolidar-lo com un dels grans esdeveniment previs a la celebració de les futures edicions del Mobile World Congress.”

L’alcaldessa també ha parlat d’altres esdeveniments com 4YFN, que vincula emprenedors, inversors i empreses, o el Youth Mobile Festival (YoMo), una de les novetats d’aquest any, que ha permès obrir el MWC a la gent jove i en el que participaran prop de 20.000 estudiants. Per últim, Colau ha destacat que Barcelona dóna suport també a Women 4Tech Summit i Women in Mobile, amb la voluntat de visibilitzar el talent de les dones en sector de la tecnologia mòbil.





Paraules clau

Mobile World Congress/ Mobile World Congress 2017/