Montserrat Ballarin assisteix a la presentació de les activitats dels gremis per la Diada de Sant Jordi : Servei de Premsa

Montserrat Ballarin assisteix a la presentació de les activitats dels gremis per la Diada de Sant Jordi

19/04/2017

Dijous 20 d’abril, a les 11:30 hores (Sala H, Foment del Treball, Via Laietana 32), la regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarin, assisteix a la presentació de les activitats que realitzen per a la Diada de Sant Jordi el Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme de Barcelona, juntament amb el Gremi de Llibreters de Catalunya i el Gremi de Flequeres de Barcelona. A l’acte també hi assistirà el president del Consell de Gremis, Miquel Donnay, juntament amb els responsables del Gremi de Floristes, Joan Guillen; de Llibreters, Pere Fábregues; i de Flequers, Jaume Bertran, la directora general de Comerç de la Generalitat, Muntsa Vilalta.Compartiu aquest contingut