Comença la 4a edició de la ruta Atrapa la Tapa del Districte de Sant Andreu amb la participació de més de 40 establiments : Servei de Premsa

Comença la 4a edició de la ruta Atrapa la Tapa del Districte de Sant Andreu amb la participació de més de 40 establiments

26/04/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Atrapa la Tapa comença el proper 11 de maig i durarà fins al novembre, amb una oferta de 40 bars i restaurants de Sant Andreu, entre els quals, per primer cop s’hi inclou una tapa de cuina oriental

La proposta per apropar l’oferta gastronòmica del Districte està organitzada per l’Ajuntament i les associacions comercials de Sant Andreu, Bon Pastor, Trinitat Vella, Navas, la Sagrera i Congrés-Indians

 

La 4a edició de la ruta de tapes Atrapa la Tapa  del Districte de Sant Andreu comença el proper 11 de maig, amb la participació de més de 40 establiments de tots els barris del districte, i per primer cop amb una tapa de cuina oriental entre l’oferta gastronòmica de la ruta. Cada dijous, a partir de les 19:00 hores, els bars i restaurants participants oferiran una tapa especial a un preu especial d’1,95 euros, amb l’objectiu de donar a conèixer els locals i l’oferta gastronòmica dels diferents eixos i associacions de comerciants del districte i dinamitzar-ne el sector de la restauració.

 

 

La regidora de Sant Andreu, Carmen Andrés, ha destacat “que aquesta és una iniciativa per potenciar el comerç de proximitat del barri, amb la voluntat d’apropar-lo als veïns. És també una contribució a la cohesió del districte, ja que per completar la ruta, s’hauran de visitar els establiments participants a tots els barris de Sant Andreu”.

La ruta de la tapa s’organitza enguany en dues fases: la primera de l’11 de maig fins a l’11 d’agost i la segona del 7 de setembre al 30 de novembre, amb una petita aturada a mitjans d’agost, dates de descans per a molts dels comerços del districte. A la segona fase es renovarà la tapa ofertada per cada establiment. A més, els participants a la ruta podran participar en dos sorteigs, un al final de cada fase, de dos sopars per a dues persones amb un import màxim de 70 euros en un dels restaurants de la ruta. Un sopar es farà al final de la ruta de la primavera i l’altre es farà al final de la ruta de la tardor. Els i les participants hauran d’emplenar les caselles del passaport del plànol i lliurar-lo a les oficines dels eixos i associacions de comerciants.

La proposta per apropar l’oferta gastronòmica del Districte està organitzada per l’Ajuntament i l’eix comercial de Sant Andreu, Sant Andreu Nord Comerç, Associació de Comerciants Onze de Setembre, Associació de Comerciants Bon Pastor, Associació de Comerciants de Trinitat Vella, Sagrera Activa Associació de Comerciants i Navas, Eix Maragall i Unió de Botiguers Congrés-Indians.

A la presentació pública de la ruta, hi ha assistit la regidora del districte, Carmen Andrés, i representants dels eixos i les associacions de comerciants.





Paraules clau

gastronomia/ Sant Andreu/