Afectacions a la mobilitat la Cursa dels Bombers de Barcelona : Servei de Premsa

Afectacions a la mobilitat la Cursa dels Bombers de Barcelona

05/05/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Diumenge 7 de maig, tindrà lloc la 19a edició Cursa dels Bombers de Barcelona, la cursa atlètica de 10 quilòmetres considerada la més ràpida del país i la quarta del món.

La cursa s’iniciarà a les 09:00 hores i afectarà a la mobilitat de superfície en la totalitat del seu recorregut:

Av. Marquès de l’Argentera – Pla de Palau (ambdós costats) –pg. Isabel II (tot) – pl. Antonio López – pg. Colom (calçades muntanya i bus) – pl. Portal de la Pau (costat muntanya) – pg. Josep Carner (calçada muntanya) – pl. Drassanes (tres carrils costat Besòs-muntanya) – av. Paral·lel (calçada Besòs, tres carrils, des de pl.Drassanes a Portal de Santa Madrona) – av. Paral·lel (calçada Besòs) – Floridablanca –Comte d’Urgell – Gran Via de les Corts Catalanes (tota la calçada central fins a la Rambla Catalunya, tres carrils de la calçada mar, entre Rambla Catalunya i pg. de Gràcia i tres carrils costat mar de la calçada central, entre pg. de Gràcia i Marina)– pl. Tetuan (costat mar) – Gran Via de les Corts Catalanes (tres carrils costat mar de la calçada central) –Marina (calçada Llobregat) – Ausiàs Marc – pg. Sant Joan (calçada Llobregat)– Ronda Sant Pere – pl. Urquinaona (calçada central) – Via Laietana – pg. Isabel II (calçada muntanya) – Pla de Palau (calçada muntanya) – av. Marquès de l’Argentera (tota).

Els agents de la Guàrdia Urbana establiran un ampli dispositiu de mobilitat per tal d’efectuar els desviaments corresponents, garantir el pas de la Cursa  i minimitzar les afectacions sobre el trànsit.

Estacionaments

A partir de les 20:00 hores d’aquesta tarda i fins diumenge a les 15:00 hores es prohibirà l’estacionament, inclòs motos en vorera, a l’Av. Marquès de l’Argentera (costat muntanya), de Pla de Palau a pg. de Picasso i a l’Av. Marquès de l’Argentera (costat mar) del carrer Duana a pg. Circumval·lació.

De dissabte 6 de maig a les  07.00 hores fins diumenge a les 15.00 hores, es prohibirà l’estacionament, inclòs motos en vorera, a: Pg. Circumval·lació, costat Besòs (vorera parc Ciutadella), un tram de 15 metres des de l’entrada del Parc de la Ciutadella a pas de vianants. Tampoc es podrà estacionar a Passeig Picasso, calçada central des de carrer Princesa a Avinguda ; Floridablanca- Vilamarí- Avinguda Paral·lel (illeta); Floridablanca, costat muntanya, de Vilamarí a Entença; Comte d’Urgell, costat Besòs, entre Floridablanca i Gran Via Corts Catalanes; Ausiàs Marc (ambdós costats), de de Serdenya a Sicília.

El diumenge 30 d’octubre, de 06.00 a 15.00 hores, es prohibirà l’estacionament de vehicles en tot l’itinerari de la cursa.

 

Transport públic

Amb motiu de la celebració de la prova diverses línies d’autobús podrien veure alterat o limitat el seu recorregut. Per aquesta raó, l’Ajuntament  recomana l’ús del metro en aquells desplaçaments a prop dels llocs per on transcorrerà la competició.

En total, els desviaments afectaran 35 línies de bus que fan part del seu itinerari per la zona afectada. Són les següents: D20, H12, H14, H16, V11, V13, V15, V17, V21, 6, 7, 13, 19, 21, 22, 24, 37, 39, 40, 41, 42, 45, 47, 50, 51, 54, 55, 59, 62, 63, 66, 67, 68, 120 i 121.

 

 





Paraules clau

Cursa dels Bombers de Barcelona/ esport/ mobilitat/