Collboni viatja amb una expedició de 13 empreses del sector hàbitat de Barcelona per participar a la NYCxDesign : Servei de Premsa

Collboni viatja amb una expedició de 13 empreses del sector hàbitat de Barcelona per participar a la NYCxDesign

19/05/2017

Fins al 24 de maig, el tinent d’alcalde d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni, viatja amb una expedició de 13 empreses del sector del disseny vinculades a la ciutat per participar a la NYCxDesign, que té lloc a Nova York, amb una mostra promoguda per l’Ajuntament de Barcelona i organitzada per BCD Barcelona Centre de Disseny que té com a objectiu potenciar la imatge del disseny de la ciutat i oferir visibilitat al teixit empresarial del sector.

Sota el nom de “Inspired in Barcelona: Lifestyle” es realitzaran dues mostres on tindran presència 13 marques del sector de l’hàbitat que s’inspiren en els valors, l’excel·lència i l’estil de vida de Barcelona: BD Barcelona Design, Bloomint Design, Carpyen, Estiluz, Hidraulik, Livingthings, Mik Max, Mobles 114, Nutcreatives, Persiana Barcelona, Pichiglas Studio, Toru i Tothora.

En total 21 productes seran els protagonistes d’aquesta setmana en dues de les fires més importants. D’una banda, la WantedDesign Manhattan, del 20 al 23 de maig, i de l’altra, la International Contemporary Furniture Fair (ICFF) del 21 al 24 de maig.

“Inspired in Barcelona: Lifestyle” és una oportunitat per a les empreses de Barcelona per fer contactes, generar sinergies i aprofitar noves oportunitats de negoci.

 

 Compartiu aquest contingut