Marta Labata Salvador, nova directora general de Barcelona de Serveis Municipals (B:SM) : Servei de Premsa

Marta Labata Salvador, nova directora general de Barcelona de Serveis Municipals (B:SM)

19/05/2017

Des d’avui mateix, Marta Labata Salvador substitueix a Ignasi Armengol, al capdavant de la gestió de l’empresa municipal B:SM, que deixa el seu càrrec per encarar un nou projecte professional

L’actual directora pertany a la nova generació de directives que estan al servei de la ciutat i el seu nomenament ha estat fruit del consens d’entre tots els membres del Consell d’Administració, a proposta del President de B:SM , Jaume Collboni

 

Marta Labata (Tarragona, 1975), casada i mare de dos fills és llicenciada en Dret per la Universitat Rovira i Virgili (1993-1998), i té un Màster en Direcció de Recursos Humans, EADA (2000-2001) i Programa de Desevolupament Directiu (PDD) per IESE (2012).

 

Marta Labata  compta amb una àmplia experiència en la gestió i direcció en diferents àmbits d’empreses de servei públic, de gran impacte social i ha participat en projectes orientats a la millora de la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes de Barcelona. L’any 2004 es va incorporar a Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), i des d’aquell moment ha ocupat càrrecs de responsabilitat en diferents àrees de l’empresa. Des del 2014 i fins l’actualitat, ha dirigit la Xarxa d’Autobusos de TMB, que mou cada any 190 milions de viatgers.

 

El nomenament de la nova directora de B:SM ha estat fruit del consens entre tots els membres del Consell d’Administració, a proposta del President, Jaume Collboni, i forma part de la nova generació de directives que aporten la seva experiència i coneixement, al servei de la ciutat de Barcelona.

Barcelona de Serveis Municipals (B:SM) és una empresa de l’Ajuntament de Barcelona que va néixer l’any 2002 amb l’objectiu d’unificar en una sola societat la prestació de serveis municipals. Actualment, les activitats que gestiona B:SM són variades i inclouen des d’aspectes relacionats amb la mobilitat fins a la gestió d’instal·lacions de referència dedicades a la cultura, lleure i biodiversitat.Compartiu aquest contingut