David Escudé participa a la presentació del 44è Trofeu de Vela Conde de Godó : Servei de Premsa

David Escudé participa a la presentació del 44è Trofeu de Vela Conde de Godó

23/05/2017

Dimecres 24 de maig, a les 12:00 hores, el comissionat d’Esports, David Escudé, participarà en la presentació del 44è Trofeu de Vela Conde de Godó, que tindrà lloc al Reial Club Nàutic de Barcelona (Moll d’Espanya s/n). A l’acte també intervindean el president del Reial Club Nàutic de Barcelona, Fèlix Escalas; i el vicecomodor del Reial Club Nàutic de Barcelona, Damià Ribas.

El Trofeu de Vela Conde de Godó arriba a la 44a edició en plena forma, essent una de les regates clàssiques de la vela estatal i mediterrània, i amb la mirada posada ja en el 45è aniversari, per al qual es preveu una celebració especial. L’objectiu principal de l’efemèride és apropar l’esport de vela al gran públic, i es valora la introducció de noves modalitats i/o de nous formats de competició. De moment, per a la present edició el ritme d’inscripcions és molt bo, i es preveu superar les cinquanta embarcacions de les classes convocades, ORC i J80.Compartiu aquest contingut