Amadeu Recasens es reuneix amb el Director General de Planificació de Emergència  i Defensa Civil de Seül : Servei de Premsa

Amadeu Recasens es reuneix amb el Director General de Planificació de Emergència  i Defensa Civil de Seül

25/05/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

El comissionat de Seguretat, Amadeu Recasens, acompanyat pel Director del Servei de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvament, Manel Pardo, s’ha reunit aquesta tarda amb el Director General de Planificació de Emergència i Defensa Civil de Seül, Kim Gi-Oon.

 

 

La delegació sud-coreana ha visitat Barcelona per conèixer com treballa l’Ajuntament de Barcelona les situacions d’emergència de la ciutat, en particular en situacions de múltiples víctimes.

En aquest sentit, el comissionat de Seguretat els ha explicat que a Barcelona, l’Ajuntament té competències plenes en temes de protecció civil. El consistori, conjuntament amb altres administracions, disposa de capacitat general d’actuació, planificació i coordinació en aquesta matèria amb l’objectiu principal de garantir la protecció física de les persones i els seus bens en situació en cas de risc.

Recasens els ha detallat quins són els diferents plans d’emergència que serveixen a l’hora de planificar la coordinació amb la resta de serveis municipals o d’altres institucions.

Durant la trobada, el comissionat també ha volgut posar en valor la gran experiència i professionalitat de les persones que treballen en els diferents equips d’emergència, i ha ressaltat la importància de la coordinació  amb altres institucions i cossos de seguretat per tal d’oferir la màxima qualitat en aquests serveis.





Paraules clau

Seül/