Janet Sanz i Daniel Mòdol assisteixen a la cerimònia de lliurament del Premi d’Arquitectura Contemporània de la Unió Europea – Premi Mies van der Rohe : Servei de Premsa

Janet Sanz i Daniel Mòdol assisteixen a la cerimònia de lliurament del Premi d’Arquitectura Contemporània de la Unió Europea – Premi Mies van der Rohe

25/05/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Divendres 26 de maig, a les 20.30 hores (Pavelló Mies van der Rohe. Av/Francesc Ferrer i Guàrdia 7), la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, i el regidor d’Arquitectura, Paisatge i Patrimoni i president de la Fundació Mies van der Rohe, Daniel Mòdol, assistiran a la cerimònia de lliurament de l’edició 2017 del Premi d’Arquitectura Contemporània de la Unió Europea – Premi Mies van der Rohe.

Les obres guanyadores són la restauració de l’edifici “DeFlat Kleiburg” d’Amsterdam de NL architects i XVW architectuur, i “NAVEZ 5 unitats d’habitatge social” al nord de Brusel·les dels estudis MSA/V+, guanyadors del premi al Arquitecte Emergent.

En paral·lel, durant tot el divendres, se celebrarà el “EU Mies Award Day” de les 15.30 a les 19.00h, en què tindran lloc les conferències a càrrec d’experts i dels estudis finalistes d’aquesta edició, a més dels guanyadors del Premi i de l’Arquitecte Emergent 2017. Després, a les 20.30h, començarà la cerimònia de lliurament dels premis.

L’entrega dels guardons serà el colofó de la Setmana d’Arquitectura 2017, que fins aquest divendres converteix la ciutat en l’epicentre d’un ampli ventall d’esdeveniments relacionats amb el món de l’arquitectura per tal que la ciutadania la pugui viure d’una manera amena, didàctica i atractiva.

Es realitzen projeccions de pel·lícules que tenen l’arquitectura de Barcelona com a teló de fons en els territoris on es van rodar, hi ha exposicions temporals a cinemes, teatres, mercats i biblioteques i es fan itineraris i cicles de conferències.

A més, el palau Victòria Eugènia s’ha obert al públic per exposar-hi les obres guanyadores i nominades al Premi d’arquitectura contemporània de la Unió Europea – Premi Mies van der Rohe.

Més informació de la Setmana d’Arquitectura 2017: http://barcelona.cat/setmanadarquitectura





Paraules clau

arquitectura/ Premi Mies van der Rohe/