Entra en vigor la campanya d’ajuts per subvencionar projectes d’activació de l’economia als barris : Servei de Premsa

Entra en vigor la campanya d’ajuts per subvencionar projectes d’activació de l’economia als barris

29/05/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

 

Des d’avui es poden sol·licitar a  l’Oficina d’Atenció a les Empreses o a les Oficines d’Atenció al Ciutadà (OAC) amb cita prèvia i, de manera digital, des del portal de tràmits de l’Ajuntament les subvencions adreçades a impulsar projectes socioeconòmics que ajudin a transformar els barris i acompanyar iniciatives i accions d’economia social i solidària en clau de ciutat.

El termini per presentar sol·licituds finalitza el proper 27 de juny de 2017. En total hi ha 1,9 milions d’euros destinats a subvencionar fins al 80% del cost dels projectes en dues línies de subvencions impulsades per Barcelona Activa i pel Comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum.

Aquests ajuts, que poden arribar als 50.000 euros, depenent de la magnitud del projecte, permetran subvencionar un ampli ventall de projectes o activitats que contribueixin a fomentar l’ocupació estable i de qualitat, ajudin a reduir les  desigualats socials i territorials i impulsin en definitiva una nova economia més plural i sostenible.

 

Enllaç relacionat





Paraules clau

subvencions/