David Escudé assisteix a l’entrega dels 16ns Premis Compta fins a tres : Servei de Premsa

David Escudé assisteix a l’entrega dels 16ns Premis Compta fins a tres

07/06/2017

Dijous 8 de juny, a les 18.30 hores, el comissionat d’Esports, David Escudé, presidirà l’entrega dels 16ns Premis Compta fins a Tres. L’acte tindrà lloc a l’Espai Francesca Bonnemaison (carrer de Sant Pere Més Baix, 7) i comptarà amb la presència de les persones guanyadores, ja sigui de forma individual o com a vinculades als col·lectius guanyadors. Una actuació de la companyia Planeta Impro amenitzarà el lliurament de premis.

Els premis concedits enguany es componen de tres modalitats: premis individuals, premis col•lectius i el premi especial. Les persones que s’han endut els premis individuals són Pilar Salinas, per la seva feina entusiasta com a professora a l’Institut La Sedeta i a l’Associació Esportiva Escolar La Sedeta, cosa que ha augmentat la pràctica esportiva de l’alumnat i ha apropat aquestes entitats al barri; Antonio Aragón, per la seva llarga dedicació a l’escola Sant Miquel com a delegat del centre, sempre amb els valors com a eix bàsic de la pràctica esportiva; Raúl Moreno, per voler ser amb el seu equip de tennis taula durant tota la competició tot i haver-se lesionat, exercint fins i tot d’àrbitre en algun dels partits; Sonia Latorre, tutora de joc de futbol 5 i hoquei sala, pel seu compromís, regularitat i fidelitat a la filosofia de valors esportius en la competició d’esports col•lectius, i Adrià Melendez, pel seus deu anys fent de tutor de joc i d’àrbitre amb la màxima il•lusió i compromís.

Els premis col•lectius han sigut per a tretze equips esportius de les escoles i entitats següents: l’Escola Barcelona (AE Les Corts-UBAE), l’AE Bon Pastor, l’entitat Braval, els Jesuïtes Sant Gervasi – Escola Infant Jesús, l’Escola Costa i Llobera (AE Can Caralleu) per partida doble, el CE Handbol BCN-Sants-Ubae, l’AMPA Santa Caterina de Siena, la Fundació AMPA Lestonnac, l’Escola Orlandai, l’Escola Futsal Dante, l’Escola IPSE i l’Escola Tennis Taula Reina Elisenda. Finalment, el premi especial “Josep Sardà” ha sigut per a la Fundació Trinijove, pel seu compromís durant una dècada a l’hora de fomentar l’esport com a eina d’inclusió social amb els més vulnerables dels barris on treballen.

Els Premis Compta fins a tres reconeixen esportistes, entrenadors i entrenadores, tutors i tutores de joc, professorat, centres educatius, projectes i entitats que han destacat per la seva esportivitat i pel seu treball de promoció de l’esport en edat escolar d’acord amb els valors que defensa la campanya que porta el mateix nom. Aquesta campanya té com objectiu oferir a les famílies orientacions i recursos per actuar adequadament davant l’activitat esportiva dels seus fills i filles, i així donar un pas més per enfortir el compromís ciutadà cap a un esport més educatiu.Compartiu aquest contingut