El districte d’Horta-Guinardó impulsa la reurbanització i millora de la Plaça Raimon Casellas : Servei de Premsa

El districte d’Horta-Guinardó impulsa la reurbanització i millora de la Plaça Raimon Casellas

16/06/2017



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El projecte preveu millorar-ne l’accessibilitat, renovar paviments i mobiliari, posar al dia les xarxes de serveis existents i implantar-ne de nous i connectar tot l’àmbit dels entorns

 

El Govern municipal impulsa la reurbanització i millora de la Plaça Raimon Casellas al barri de Can Baró, al Districte d’Horta-Guinardó. L’Ajuntament de Barcelona invertirà un total de 1.123.386,27 euros (IVA INCLÒS) per arranjar aquesta plaça i alguns dels seus espais contigus. L’objectiu és millorar-ne l’accessibilitat, renovar paviments i mobiliari, posar al dia les xarxes de serveis existents i implantar nous serveis necessaris per a la seva nova urbanització, donant així continuïtat als treballs de manteniment i de millora dels accessos i de l’accessibilitat que ja s’havien executat anteriorment.

 

L’àmbit d’actuació principal serà la Plaça Raimon Casellas, on es preveu intervenir sobre un total de 847 m2 per tal de renovar el paviment, millorar l’accessibilitat dels vehicles d’emergència, substituir l’enllumenat existent, crear una nova xarxa de desguàs a la plaça, plantar arbres i implantar el reg corresponent, col•locar baranes, bancs i papereres i actuar sobre els parterres per reduir el desnivell que hi ha amb la urbanització.

A l’entorn de la plaça es continuaran millorant els accessos amb una rampa que optimitzarà la connexió entre aquests espais i la creació d’unes escales que potenciaran la permeabilitat perimetral entre els blocs d’habitatge, millorant els passos intermitjos i la comunicació veïnal.

 

El districte d’Horta-Guinardó treballa amb la previsió d’iniciar les obres a la tardor del 2017. El projecte s’ha elaborat tenint en compte les necessitats i prioritats dels veïns i veïnes de la zona i amb la participació dels residents de l’entorn.





Paraules clau

Horta-Guinardó/