Mercedes Vidal i Amadeu Recasens inauguren el 23è Fòrum de Seguretat Viària : Servei de Premsa

Mercedes Vidal i Amadeu Recasens inauguren el 23è Fòrum de Seguretat Viària

26/06/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 27 de juny, a les 09:00 hores (Espai Francesca Bonnemaison, Sant Pere Més Baix,7), la regidora de Mobilitat, Mercedes Vidal, i el comissionat de Seguretat, Amadeu Recasens, inauguren el 23è Fòrum de Seguretat Viària tractarà sobre la “Visió Zero”, la premissa que la pèrdua de vides per sinistralitat no és acceptable.

La trobada comptarà amb la presència de la directora del Servei Català de Trànsit, Maria Eugènia Domènech, Josep Mateu, president Reial Automòbil Club de Catalunya i el president de l’Associació per la Prevenció dels Accidents de Trànsit P(A)T, Ole Thorson.

Al Fòrum també participarà Lars Ekman, expert en seguretat viària del Ministeri de Transport de Suècia, que realitzarà la conferència La Visió Zero: estratègia de seguretat viària integral.

Al llarg del matí es realitzaran dues taules rodones amb la participació de Rafael Olmos, subdirector general de Seguretat Viària, Servei Català de TrànsitÇ; Lluís Puerto, director de la Fundació RACC; Susana Gómez, subdirectora adjunta de Vehículos de la Dirección General de Tráfico; César Mosqueira, regidor d’infraestructures de l’Ajuntament de Pontevedra; Juan José Vilanova, Intendent Major, cap de la Divisió de Trànsit i Seguretat Viària de la Guàrdia Urbana de Barcelona i el president de l’Associació per la Prevenció dels Accidents de Trànsit P(A)T, Ole Thorson.

El Fòrum finalitzarà a les 13:00 hores, amb la lectura de les conclusions per part del comissionat de Seguretat, Amadeu Recasens.





Paraules clau

seguretat viària/