Servei de Premsa

Arxiu, Notes de premsa

L’Ajuntament proposa que l’entorn del Camp Nou guanyi més espai públic i s’obri al veïnat

El Govern municipal planteja una Modificació del Pla General Metropolità que permet que les instal·lacions deixin de ser una barrera urbana, genera nou espai d’ús ciutadà i preveu que el FC Barcelona assumeixi la millora de l’ordenació i la urbanització dels carrers d’Arístides Maillol i de la Maternitat

Pel que fa a mobilitat, se soterra tot l’aparcament sense augmentar places i s’elimina l’actual en superfície per guanyar espai lliure d’ús públic, i es crea un aparcament d’autocars integrat dins les instal·lacions del club

Es tracta d’una proposta inicial positiva per a la ciutat que donarà lloc al futur Espai Barça, i és fruit de mesos de treball amb el FC Barcelona i del procés participatiu dut a terme amb els veïns per debatre i consensuar-ne les característiques

 

Descarregar nota en format PDF


Enviar enllaç a aquesta pàgina

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.