Balanç del Grec 2017 : Servei de Premsa

Balanç del Grec 2017

01/08/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Quadern del viatge

– Hem volgut aquest primer any iniciar el nostre viatge cap a l’Est i hem centrat part de la programació en grups provinents d’altres països mediterranis incloent-hi creadors que ens parlen d’Atenes i Grècia.
– Hem procurat impulsar el talent local i els artistes que viuen i treballen a Barcelona a través de la coproducció i la complicitat amb les fàbriques de creació.
– Hem intentat escollir projectes que tinguin una explotació més enllà del Festival i per això s’han vist produccions del Grec que es tornaran a presentar durant la temporada als nostres teatres.
– Hem fet un esforç per treballar els públics i ampliar la base social dels espectadors del Grec amb accions amb molt diversos agents.

 

 

Els nostres objectius han estat

1. Presentar propostes artístiques excepcionals_
2. Descobrir, difondre i potenciar el talent i els teixits artístics locals_
3. Provocar, estimular i acompanyar iniciatives_
4. Ampliar la base social de públics i l’interès per les arts_

 

Els llocs de la programació

Al Grec_Montjuïc hem presentat espectacles nacionals i internacionals vinculats amb la temàtica del Festival i amb un temps d’explotació curt mentre que al Grec_ciutat s’han recolzat iniciatives de companyies o sales que han estat més dies en explotació. La programació internacional a Montjuïc representa aproximadament un 30% del total.

 

Dossier balanç Grec 2017





Paraules clau

GREC/ Grec 2017/