La Junta Local de Seguretat de Barcelona es reuneix per avaluar l’operatiu de seguretat i emergències de la ciutat : Servei de Premsa

La Junta Local de Seguretat de Barcelona es reuneix per avaluar l’operatiu de seguretat i emergències de la ciutat

22/08/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 23 d’agost, a les 10:00 hores, al Saló de Cròniques de l’Ajuntament, la Junta Local de Seguretat de Barcelona es reunirà de manera extraordinària per fer balanç de la resposta dels diferents operadors de seguretat i emergències de la ciutat durant l’atemptat del passat dijous a La Rambla i avaluar la necessitat de noves mesures de seguretat. La Junta Local de Seguretat estarà presidida per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau i també hi assistiran el conseller d’Interior, Joaquim Forn, el delegat del Govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, així com els responsables dels diferents cossos de seguretat i emergències de la ciutat.

Els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici de la reunió, i hi haurà una atenció als mitjans en acabar la trobada.

La Junta Local de Seguretat és l’òrgan de coordinació de la seguretat pública a la ciutat i té per missió la presa de decisions en base a la informació i el coneixement que aporten els diferents membres en relació a les seves funcions i responsabilitats. Te per objecte establir espais de debat informat que permetin la presa de decisions sobre les necessitats i prioritats en matèria de prevenció i seguretat a la ciutat, així com els mecanismes de coordinació en les intervencions, programes o accions.





Paraules clau

Atemptat a la Rambla / Atentado en La Rambla / Attack on La Rambla/ Junta Local de Seguretat de Barcelona/