Ada Colau, Carles Puigdemont i Enric Millo reben els membres de la capçalera de la manifestació “No tinc por” : Servei de Premsa

Ada Colau, Carles Puigdemont i Enric Millo reben els membres de la capçalera de la manifestació “No tinc por”

26/08/2017

Avui a les 15:30 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i el Delegat del Govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, rebran els membres de la capçalera .de la manifestació “No tinc por” al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

Tv3 i BTV oferiran senyal institucional de l’acte.

NOTA IMPORTANT: Tots els mitjans de comunicació acreditats a la manifestació han d’accedir a Plaça Catalunya entre les 15:00 i les 17:00 hores. A partir d’aquesta hora no es facilitarà l’entrada. Es recomana arribar amb temps perquè hi haurà control de seguretat.Compartiu aquest contingut