David Escudé participa a la presentació del projecte INSERVELA i a l’entrega de premis de la Cursa Barça : Servei de Premsa

David Escudé participa a la presentació del projecte INSERVELA i a l’entrega de premis de la Cursa Barça

01/09/2017

Dissabte 2 de setembre, a les 18:00 hores (Reial Club Marítim Barcelona), el comissionat d’Esports, David Escudé, clou la presentació del projecte INSERVELA.

El projecte INSERVELA és un programa de caire social que té com a objectiu principal la inserció laboral de joves en risc d’exclusió social mitjançant la vela. La presentació del projecte té lloc dissabte 2 de setembre a les 18.00 hores al Reial Club Marítim Barcelona (pg. d’Ítaca, 3), i Escudé en fa la cloenda.

Diumenge, el comissionat d’Esports participarà a l’entrega de premis de la Cursa Barça, que té lloc al districte de Les Corts. La cursa arrenca a les 9.00 h des del Camp Nou, on també acaba, té un recorregut de 10 quilòmetres i estrena modalitat infantil per a nens i nenes de 8 a 15 anys.Compartiu aquest contingut