Jaume Asens participa a l’acte de presentació del cupó de l’ONCE commemoratiu del 25è aniversari dels Jocs de Barcelona’92 : Servei de Premsa

Jaume Asens participa a l’acte de presentació del cupó de l’ONCE commemoratiu del 25è aniversari dels Jocs de Barcelona’92

05/09/2017

Dimecres 6 de setembre, a les 11:30 hores (c/ Sepúlveda, 1), l’alcalde accidental, Jaume Asens, participa a la presentació del cupó de l’ONCE commemoratiu dels vint-i-cinc anys dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona’92.

L’acte té lloc a les 11.30 hores davant la Delegació Territorial ONCE Catalunya (c. Sepúlveda, 1) i compta també amb la participació de Josep Miquel Abad, conseller delegat del COOB’92; Jordi Sans, director de la UFEC i waterpolista guanyador de la medalla de plata a Barcelona’92;  Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, i Enric Botí, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, entre d’altres.

Els Jocs Paralímpics van esdevenir un referent al món en accessibilitat, participació i visibilitat de persones amb diversitat funcional, i per primera vegada Jocs Olímpics i Jocs Paralímpics van compartir les mateixes seus en un clar exemple d’inclusió i normalització. El cupó vol recordar aquest fet i forma part dels actes de commemoració del 25è aniversari dels Jocs que s’estan duent a terme al llarg de tot l’any.Compartiu aquest contingut