Sessió extraordinaria del Plenari del Consell Municipal : Servei de Premsa

Sessió extraordinaria del Plenari del Consell Municipal

07/09/2017

Divendres 8 de setembre, a les 10:00 hores (Sala Carles Pi i Sunyer, Ajuntament de Barcelona), es celebrarà la Sessió extraordinaria del Plenari del Consell Municipal per atorgar la Medalla d’Or al Mèrit Cívic de l’Ajuntament de Barcelona a la Guàrdia Urbana de Barcelona, al Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona, al Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament de Barcelona, a la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra i al Sistema d’Emergències Mèdiques, com a reconeixement de la corporació municipal i de la ciutat de Barcelona a totes les persones que formen part dels diversos cossos de seguretat i d’emergències que van tenir una actuació destacada i exemplar en els moments immediatament posteriors a l’atemptat a la Rambla de Barcelona del dia 17 d’agost de 2017; i reconeixer i agrair als serveis municipals, als veïns, als comerciants i a la ciutadania en general la seva actuació de col·laboració i civisme envers les víctimes i els seus familiars a l’atemptat.

 

Ordre del dia

 Compartiu aquest contingut