Barcelona mostra el tractament i catalogació dels objectes i documents recollits als espais memorials de la Rambla : Servei de Premsa

Barcelona mostra el tractament i catalogació dels objectes i documents recollits als espais memorials de la Rambla

12/09/2017

Dimecres 13 de setembre, a les 09:30 hores, (Centre de Col·leccions del Museu d’Història de Barcelona MUHBA, a la Zona Franca), els mitjans interessats podran presenciar els treballs de tractament i documentació de les ofrenes dipositades a La Rambla arran de l’atemptat del 17 d’agost. La tasca la realitzen conjuntament el Museu d’Història de Barcelona MUHBA i l’Arxiu Municipal de la Ciutat de Barcelona. Atendran als mitjans el Cap del departament de col·leccions i centres patrimonials, MUHBA, Josep Bracons; la Directora de l’Arxiu Municipal Contemporani de Barcelona, Montserrat Beltran, així com conservadors i arxivers municipals.

NOTA IMPORTANT PER A MITJANS: Cal confirmar assistència avui dimarts abans de les 20 hores, enviant correu a premsa@bcn.cat. Cal especificar mitjà i nom, cognoms i DNI’s de les persones que cobriran l’acte. També la matrícula del cotxe o unitat mòbil en cas que hi accedeixin amb vehicle.Compartiu aquest contingut