Ada Colau agraeix al personal sanitari la seva resposta exemplar als atemptats del 17-A : Servei de Premsa

Ada Colau agraeix al personal sanitari la seva resposta exemplar als atemptats del 17-A

21/09/2017

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha agraït al personal sanitari la seva professionalitat, esforç i dedicació per atendre totes les persones ferides en els atemptats terroristes del passat 17 d’agost.

En un acte d’homenatge organitzat aquest dijous a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, juntament amb el conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Antoni Comín, i l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, Ada Colau ha expressat l’orgull que senten els veïns i veïnes de Barcelona per la resposta del personal sanitari davant una de les situacions d’emergència més greus que ha viscut mai la ciutat.

 

Els atemptats de Barcelona i Cambrils van provocar 16 morts i 139 ferits, i les víctimes de l’atac a la Rambla van ser atesos en onze hospitals i set CUAP. Durant l’acte d’homenatge sis dels professionals que van activar-se des del primer moment han explicat els seus records i 24 més han rebut una placa commemorativa per agrair la feina que van fer derivada dels atemptats. “La nostra ciutat i els nostres serveis públics van tenir una resposta més que excel·lent” davant del pitjor atemptat en tres dècades a Barcelona, ha expressat l’alcaldessa Ada Colau, tot subratllant que els professionals sanitaris són un “exemple per a tota la ciutadania” i això cal posar-ho de relleu “amb tota la profunditat de la paraula agraïment”.Compartiu aquest contingut