Barcelona tanca el llibre de condol i el memorial per les víctimes dels atemptats : Servei de Premsa

Barcelona tanca el llibre de condol i el memorial per les víctimes dels atemptats

21/09/2017

Aquesta mitjanit l’Ajuntament de Barcelona té previst tancar el llibre de condol virtual per les víctimes dels atemptats, habilitat després dels atacs del 17 d’agost a Barcelona i Cambrils.  En un mes s’han rebut un total de 30.000 missatges de condol i solidaritat amb les víctimes, ferits i familiars. Aquest material, consultable al web Barcelona No tinc Por, se suma als 18.000 missatges recollits en els llibres de condolences que, durant dies, es van poder signar a l’Ajuntament de Barcelona. Els llibres testimoni del condol i solidaritat, tan en suport electrònic com en suport paper, seran classificats, conservats i posat a disposició de la ciutadania.

Així mateix, coincidint amb l’inici de les festes de la Mercè, patrona de la ciutat, aquesta matinada es procedirà a retirar l’únic espai memorial que es mantenia a l’inici de la Rambla perquè els ciutadans poguessin dipositar ofrenes. Les ofrenes acumulades durant els darrers dies es traslladaran i seguiran, a partir d’ara, el mateix tractament de documentació i catalogació que la resta d’ofrenes per part del Museu d’Història de Barcelona MUHBA i l’Arxiu Municipal de Barcelona (AMB).Compartiu aquest contingut