Servei de Premsa

Arxiu, Notes de premsa

Barcelona tanca el llibre de condol i el memorial per les víctimes dels atemptats

Aquesta mitjanit l’Ajuntament de Barcelona té previst tancar el llibre de condol virtual per les víctimes dels atemptats, habilitat després dels atacs del 17 d’agost a Barcelona i Cambrils.  En un mes s’han rebut un total de 30.000 missatges de condol i solidaritat amb les víctimes, ferits i familiars. Aquest material, consultable al web Barcelona No tinc Por, se suma als 18.000 missatges recollits en els llibres de condolences que, durant dies, es van poder signar a l’Ajuntament de Barcelona. Els llibres testimoni del condol i solidaritat, tan en suport electrònic com en suport paper, seran classificats, conservats i posat a disposició de la ciutadania.

Així mateix, coincidint amb l’inici de les festes de la Mercè, patrona de la ciutat, aquesta matinada es procedirà a retirar l’únic espai memorial que es mantenia a l’inici de la Rambla perquè els ciutadans poguessin dipositar ofrenes. Les ofrenes acumulades durant els darrers dies es traslladaran i seguiran, a partir d’ara, el mateix tractament de documentació i catalogació que la resta d’ofrenes per part del Museu d’Història de Barcelona MUHBA i l’Arxiu Municipal de Barcelona (AMB).


Enviar enllaç a aquesta pàgina

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.