David Escudé participa a la presentació del Dew Tour AM Series Barcelona : Servei de Premsa

David Escudé participa a la presentació del Dew Tour AM Series Barcelona

21/09/2017

Divendres 22 de setembre, a les 11:00 hores, el comissionat d’Esports, David Escudé, participarà a la presentació del Dew Tour AM Series Barcelona, l’esdeveniment de skateboard que se suma al programa de les Festes de la Mercè. La roda de premsa tindrà lloc al mateix recinte on se celebra l’esdeveniment, el Moll de Marina. Escudé estarà acompanyat de Marc Viñals, brand manager de Dew Tour Espanya, i Quim Garcia, director esportiu de l’esdeveniment, i comptarà amb un recorregut pel recinte i la demostració de Roger Silva, skater guanyador de l’AM Series de l’any passat.

El Dew Tour AM Series Barcelona se celebra aquest proper cap de setmana, 23 i 24 de setembre, al Moll de Marina, de 10.00 a 20.00 h.Compartiu aquest contingut