L’Ajuntament de Barcelona habilita un espai de jocs per a infants durant els actes institucionals que tinguin lloc a l’edifici Palau : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona habilita un espai de jocs per a infants durant els actes institucionals que tinguin lloc a l’edifici Palau

22/09/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’espai, destinat a infants de 0 a 12 anys, permetrà la conciliació horària i familiar durant els actes institucionals

El servei, que s’ubicarà a la planta baixa de l’edifici Palau, començarà a funcionar avui durant el pregó de la Mercè

 

L’Ajuntament de Barcelona ha impulsat al llarg del mandat diverses mesures per facilitar la conciliació horària i familiar. A partir d’avui divendes, 22 de setembre, durant el pregó de la Mercè, començarà a funcionar, en la planta baixa de l’Ajuntament, un espai de jocs per a infants que permetrà la conciliació familiar durant els actes oficials.

L’espai de jocs dinamitzats estarà obert de manera automàtica en les activitats de major rellevància institucional com el pregó de la Mercè, les Medalles d’Honor, les Medalles de la Ciutat, els Premis Ciutat de Barcelona, Premi 8 de març, o Premis del Consell Municipal de Benestar Social, per citar alguns exemples. En tots els casos es comunicarà el servei a la web de l’ajuntament.

L’espai de jocs el podran utilitzar els i les menors entre 0 i 12 anys, estarà obert des de 30 minuts abans de l’activitat institucional i es tancarà 30 minuts després de la mateixa. Disposarà de 2 monitors/es per dinamitzar les activitats i tindrà els següents espais:

– Racó de nadons
– Joc simbòlic
– Racó de lectura
– Jocs de taula, de construcció i tallers maker
– Jocs d’escenificació
– Pissara creativa





Paraules clau

Mercè/ Mercè 2017/