La Rambla acollirà un homenatge als treballadors i treballadores del passeig en reconeixement al seu coratge el dia de l’atemptat : Servei de Premsa

La Rambla acollirà un homenatge als treballadors i treballadores del passeig en reconeixement al seu coratge el dia de l’atemptat

06/10/2017

L’acte tindrà lloc el proper dimecres 11 d’octubre, a les 19:00 hores, al mosaic de Joan Miró al Pla de la Boqueria

Durant l’acte es projectarà un vídeo que recull els testimonis de treballadors i treballadores de comerços de la Rambla que explicaran en primera persona les seves vivències durant l’atemptat i dies posteriors.

 

 

L’Ajuntament de Barcelona ha organitzat un acte d’homenatge als treballadors i treballadores dels comerços de la Rambla que van viure l’atemptat del passat 17 d’agost per tal de reconèixer la seva implicació i col•laboració amb la ciutadania i els cossos d’emergència i seguretat i com han ajudat a fer que la Rambla anés recuperant el seu to vital després dels fets.

Així, el proper dimecres 11 d’octubre, a les 19:00 hores, la Rambla acollirà aquest acte d’homenatge que es durà a terme al mosaic de Joan Miró del Pla de la Boqueria, un espai carregat de simbolisme i de memòria col•lectiva.

L’acte el conduirà la periodista i veïna del barri Gòtic, Begoña García Carterón. Durant l’homenatge es projectarà un vídeo amb testimonis que recull l’experiència i el record de les mostres de solidaritat que es van donar durant aquest episodi tràgic de la història de la nostra ciutat, on treballadors i treballadores de les botigues, bars, restaurants i parades de la Rambla explicaran, en primera persona, la part més humana dels fets.

En acabar, hi haurà una actuació musical a càrrec de la cantant de jazz Rita Payés mentre tothom s’emportarà una flor de les floristes de la Rambla, símbol de l’ànima del passeig i record de la solidaritat i la cooperació viscudes durant l’atemptat i els dies posteriors.Compartiu aquest contingut