Servei de Premsa

Arxiu, Convocatòries de premsa, En directe

Carmen Andrés explica el pla per a la promoció de les persones grans a Barcelona

Divendres 13 d’octubre, a les 11:00 hores (Sala Lluís Companys, Ajuntament de Barcelona), la regidora d’Infància, Joventut, i Gent Gran, Carmen Andrés, explicarà l’estratègia per a la promoció de les persones grans i el dret a envellir a Barcelona.

L’any 2017, el 21,5% de la població de Barcelona és major de 65 anys, és a dir, un total de 349.132 barcelonins i barcelonines. L’any 2025, els majors de 65 anys seran ja més del 25% de la població. Barcelona forma part de la Xarxa de Ciutats amigables amb les persones grans des de febrer de 2011. En aquest marc, l’Ajuntament endega una estratègia per protegir els drets de les persones grans i fomentar l’envelliment actiu en un moment en què l’esperança de vida és de 83,9 anys (2014).

 

 


Enviar enllaç a aquesta pàgina

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.