David Escudé participa als lliuraments dels premis del 36è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Pilota i del 22è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Rem : Servei de Premsa

David Escudé participa als lliuraments dels premis del 36è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Pilota i del 22è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Rem

13/10/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 14 d’octubre, el comissionat d’Esports, David Escudé, participarà al lliurament de premis del 36è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Pilota masculí, que se celebra a partir de les 17:30 hores al frontó del Centre Esportiu Municipal Olímpics Vall d’Hebron (pg. Vall d’Hebron, 166-176).

Aquesta competició consisteix en un partit del Campionat de Mà individual del 4 i ½ i en un partit de mà per parelles amb els millors especialistes a nivell internacional. En motiu del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona’92, en què la pilota va ser un dels esports d’exhibició, a la meitat de l’esdeveniment es retrà un homenatge als campions olímpics de Barcelona’92.

Finalment, participarà també a l’entrega de trofeus del 22è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Rem, en el qual també es retrà un homenatge als esportistes olímpics del 92 al finalitzar la competició. La regata, nocturna, té lloc al Port Vell a les 20.00 hores.





Paraules clau

esport/