David Escudé participa a la presentació del XII Fòrum Olímpic : Servei de Premsa

David Escudé participa a la presentació del XII Fòrum Olímpic

16/10/2017

Dimarts 17 d’octubre, a les 12:00 hores, el comissionat d’Esports i president de la Fundació Barcelona Olímpic, David Escudé, participarà a la roda de premsa de presentació del Fòrum Olímpic 2017. L’acte té lloc al Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch (av. de l’Estadi, 60) a les 12.00 hores, i Escudé estarà acompanyat de Jordi Solà, director de l’INEFC, i de Jordi Sans, waterpolista olímpic a Barcelona’92.

El Fòrum Olímpic, que arriba ja a la dotzena edició, se celebra els dies 26 i 27 d’octubre a l’INEFC Barcelona (av. de l’Estadi, 12-22) i presenta enguany com a tema central el 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona’92.Compartiu aquest contingut